.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Verduurzaming

Met isolatie en/of zonnepanelen

Is het de hoogste tijd om uw dak op te knappen en tegelijkertijd uw energierekening te verlagen? Weet dan dat er mogelijkheden zijn om de rieten kap extra duurzaam te maken door betere isolatie aan te brengen of door zonnepanelen te plaatsen. We nemen de mogelijkheden graag even met u door.

Isolatie van het rieten dak 
Op het gebied van dakisolatie is er veel mogelijk voor woningen met riet. Allereerst is er de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen met een schroefdakconstructie te bouwen met speciale isolatiepanelen. Door het gebruik van een damp-remmer kunnen we vochtproblemen voorkomen in uw rieten dak. Dat is de goedkoopste en meest effectieve isolatiemethode.

Ook is er de mogelijkheid om voor bestaande rieten daken en traditionele constructies te werken met speciaal isolatiefolie. Het gaat hierbij om meerlaagse isolatiefolie. Hoewel de werking van deze constructie anders is dan bij nieuwe isolatiepanelen, kunt u ook in dit geval zowel het wooncomfort verbeteren - omdat de warmte langer in huis blijft - alsook besparen op de energiekosten.

Zonnepanelen 
Zonnepanelen op een rieten dak? Ja, dat kan zeker! Dat is goed nieuws, vooral als u graag uw elektriciteitsrekening naar beneden wilt brengen omdat u bijvoorbeeld elektrisch kookt.

Wij plaatsen de panelen tussen het riet. Hiervoor zullen we op de plaats waar de zonnepanelen komen het riet weghalen of bij een nieuw dak het riet weg laten. De meeste klanten met een rieten dak kiezen voor zonnepanelen wanneer ze besluiten om de rieten kap te vervangen of bij een nieuw te dekken dak.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u graag persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs. Wij denken in mogelijkheden!

                            
Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2022 | Janine Ontwerpt