.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
rietdekker rhenoy

Wanneer uw traditionele dak (open constructie) aan vervanging toe is, is het vaak goed om te kiezen voor een gesloten constructie. Hierbij wordt het riet direct op een gesloten ondergrond aangebracht. Dit heeft veel voordelen het werkt brandvertragend, voldoet aan de huidige energienormen en scheelt aanzienlijk in de premie voor uw verzekering.

Wij nemen graag in een persoonlijk gesprek alle wensen, ideeën en mogelijkheden met u door om zo tot een afgewogen advies op maat te kunnen komen.

ik wil informatie

Renovatie van uw dak

Daar knapt het van op!

Als het dak door ouderdom of achterstallig onderhoud in een zeer slechte conditie is, kunnen wij adviseren het dak (gedeeltelijk) te vervangen. Dit geldt ook voor de renovatie van een pannendak naar een rieten dak.

Indien nodig, passen we de dakconstructie aan en brengen we tegelijkertijd een perfecte isolatielaag aan waar u ieder seizoen profijt van heeft. We zorgen ook voor de veilige dak-doorvoer van de kachel, centrale verwarming en andere ventilatiekanalen. Heeft u al gedacht aan een dakkapel of dakramen?

Dakramen rietenkap anne schipper

Dakramen en dakkapellen

Naast het rietdekken van uw woning bieden wij ook de mogelijkheid dakramen en dakkappellen te plaatsen. Uiteraard onder dezelfde hoogstaande kwaliteit als het rietdekken.

Anne Schipper rietdekkersbedrijf leerdam en omstreken

Zonnepanelen op uw rietendak

Wij kunnen u alles uit handen nemen en ervoor zorgen dat uw rieten dak wordt voorzien van zonnepanelen.

De beste wijze om zonnepanelen op het rieten dak te plaatsen is door deze in te werken in het riet. In het dakvlak komt dan een uitsparing die opgevuld wordt met de panelen. Onder de panelen moet een voorziening getroffen worden om de constructie waterdicht te maken. Daarnaast is het van belang om de panelen zo vrij als mogelijk van het riet in te werken. De panelen kunnen dan optimaal ventileren wat het rendement van de panelen ten goede komt.

Neem vrijblijvend contact op
rietdekker anne schipper schoonrewoerd

De beste kwaliteit

Voor jarenlang plezier

De levensduur van een rieten dak wordt bepaald door de gebruikte materialen, de hellingshoek, het onderhoud en het vakmanschap van de rietdekker. We werken met de beste kwaliteit riet, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw rieten dak.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt