.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Anne schipper

Douglashout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Door deze gunstige eigenschappen is het zeer breed toepasbaar. Douglashout heeft meestal een licht geelbruine kleur die door licht en lucht na verloop van tijd verkleurt tot grijsachtig hout. Het geeft een natuurlijke uitstraling.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u graag persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op, dan komen wij graag bij u langs. Wij denken in mogelijkheden!

Houtbouw zoals u het wenst

Wij richten ons met name op landelijke (kap)schuren, hooibergen, veranda’s, tuinkamers en carports vanaf de fundering tot aan de fijnste afwerking.

Met bijvoorbeeld een veranda kunt u langer genieten van de buitenlucht. U kunt kiezen voor een veranda die in zijn geheel open is maar u kunt ook gaan voor bijvoorbeeld gedeeltelijk potdekselwerk of wanden met glas, eventueel in combinatie met glazen schuifdeuren waardoor u extra lang kunt genieten van uw buitenverblijf. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend en deze bespreken wij graag  met u.

Het houten maatwerk geeft uw tuin een fraaie en sfeervolle uitstraling. De robuuste houten staanders, de schoren met ambachtelijke pen-gatverbindingen en zeker met een natuurlijk rieten dak maken het plaatje compleet. 

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. De hoogwaardige materialen die wij gebruiken, versterken de luxe uitstraling van het eindresultaat. Wij werken voornamelijk met douglas- en eikenhout.

Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt