.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
inspuiten rietenkap

Onderhoud van uw dak

Waarom van groot belang?

Hiermee verlengt u de levensduur van uw dak en stelt u een grote renovatie aan uw rieten dak uit. Tevens zorgt een schoon dak voor een mooiere uitstraling!

Er zijn plekken op een rieten dak (killen en drupranden) die meer onderhoud vragen, omdat deze veel water te verwerken krijgen en slecht kunnen drogen. Dit geldt ook voor de bovenkant van een dakkapel, omdat deze hellingshoek vaak minder schuin is dan de rest van het dak.

Andere factoren die een nadelig effect kunnen hebben op de levensduur van uw rieten dak zijn bijvoorbeeld algen- en mosgroei. Dit heeft als nadelig gevolg dat regenwater langer wordt vastgehouden en het dak steeds slechter gaat 'ademen'.

Wij maken uw dak schoon en nemen vervolgens jaarlijks contact met u op om uw rieten dak in te spuiten tegen algen- en mosgroei.

Door uw dak goed te laten onderhouden kunt u totale vervanging van uw rieten dak uitstellen en daarmee dus kosten besparen.

                            
rietendak Rietdekkersbedrijf leerdam

Hoe vaak?

Het onderhoud van uw dak is afhankelijk van veel factoren, waardoor het lastig is om precies aan te geven om de hoeveel jaren uw rieten dak onderhoud nodig heeft. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

water

Geen nood!

Het kan gebeuren dat het dak is gaan lekken door flinke storm- of vogelschade. Om de tijd te overbruggen naar een definitieve reparatie, maken wij met een noodreparatie of andere noodoplossing het dak voorlopig bestand tegen de weersinvloeden.

Neem vrijblijvend contact op

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt