.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Nieuwbouw rieten dak

Zoekt u een nieuwbouw rieten dak voor uw woning? Wij kunnen deze voor u leggen. Als bedrijf hebben wij veel ervaring met het leggen van rieten daken, maar daarnaast voeren wij ook andere werkzaamheden uit. Wij kunnen bijvoorbeeld ook onderhouden plegen. Misschien wilt u uw rieten dak laten controleren, omdat u niet zeker weet of deze nog wel in goede conditie is. Daarnaast kunnen wij reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Misschien heeft u last van een lekkage. Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Een rieten dak kent functionele en uiterlijke voordelen. In de tweede alinea zullen wij daar wat dieper op ingaan. Wij sluiten af met meer informatie over onze service en de kracht daarvan.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rieten dak nieuwbouw

Een rieten dak voor nieuwbouw laten leggen kent uiterlijke voordelen. Uw woning moet er van de buitenkant natuurlijk wel mooi uitzien. Het dak is echt het visitekaartje van uw woning en draagt bij aan de uitstraling. Een rieten dak brengt gezelligheid, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een authentiek gevoel. Daarnaast is een rieten dak ook nog eens bijzonder functioneel. Een rieten dak heeft namelijk een isolerende werking. In de winter houdt u het op die manier lekker warm in huis, terwijl het in de zomer lekker koel is binnen. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rieten dak nieuwbouw woning

Wij zorgen altijd dat een rieten dak voor nieuwbouw woning op een vakkundige manier wordt gelegd. Daarnaast is het van groot belang om een uitstekende service te bieden. Gelukkig kunnen wij dit aan u bieden, want voor ons staat de klant centraal. Wij zijn tevreden wanneer al onze klanten ook tevreden zijn. Vakkundigheid, transparantie en een goede communicatie zijn bij ons belangrijk. Wij geven altijd aan wat u kunt verwachten en op die manier streven wij ernaar om u langdurig tevreden te stellen. Op onze website vindt u verschillende gerealiseerde projecten, zodat u een goed beeld krijgt van de werkzaamgeden die wij uitvoeren.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt