.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Onderhoud rieten dak

Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf voor onderhoud rieten dak? In dat geval treft u het, want wij gaan graag voor u aan de slag. Wij hebben als bedrijf veel ervaring opgedaan en hebben in die tijd al veel klanten tevreden kunnen stellen. Naast onderhoudswerkzaamheden kunnen wij ook voor u aan de slag met andere werkzaamheden. Wij kunnen bijvoorbeeld een geheel nieuw dak leggen, maar daarnaast ook reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Wij zullen in de tweede alinea dieper ingaan op de voordelen van een rieten dak. Als afsluiting vertellen we u over de kracht van onze service.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rieten dak onderhoud

Rieten dak onderhoud is belangrijk voor de kwaliteit van uw dak. Een rieten dak kent dan ook meerdere positieve voordelen. Een rieten dak geeft een mooi en authentiek beeld en staat bekend om zijn gezellige uitstraling. Dankzij de isolerende werking is een rieten dak ook nog eens bijzonder functioneel. In de winter blijft het warm in huis terwijl het in de zomer juist voor koelte zorgt. Bovendien is het een goede investering met het oog op de toekomst. Een rieten dak gaat zeer lang mee, maar dan is het wel van belang om uw rieten dak goed te blijven onderhouden. Dit kunt u het beste door een ervaren bedrijf laten doen.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Onderhoudsbedrijf rieten dak

Als onderhoudsbedrijf voor rieten dak kunnen wij onze werkzaamheden met kwaliteit uitvoeren en tegelijkertijd ook nog eens een uitstekend service verlenen. Juist die combinatie maakt het zeer aantrekkelijk om zaken met ons te doen. Vakkundigheid, transparantie en duidelijk communicatie staan bij ons voorop. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wilt u eerst inzage in onze projecten hebben? In dat geval kunt u eens onze website bekijken. Hierop vindt u een speciale pagina met al onze projecten.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt