.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Onderhoud rieten kap

Bent u op zoek naar een bedrijf voor onderhoud aan de rieten kap? In dat geval kunnen wij als onderhoudsbedrijf voor u aan de slag gaan. Regelmatig onderhoud laten uitvoeren is namelijk zeer verstandig. Op die manier kunnen mogelijke problemen snel worden getackeld en het is ook goed voor de lange termijn. Wij kunnen in de eerste plaats onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, maar u kunt ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden. Wij kunnen bijvoorbeeld verschillende repartiewerkzaamheden voor u uitvoeren en we zijn zelfs in staat om een geheel nieuw dak voor u te leggen. In de volgende alinea gaan we wat dieper in op de voordelen van een rieten dak.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rieten kap onderhoud

Rieten kap onderhoud is van groot belang. Een rieten dak zelf kent ook verschillende voordelen. In de eerste plaats zijn er uiterlijke voordelen waar u van kunt genieten. Een rieten dak geeft namelijk een zeer authentieke uitstraling af. Het brengt echt gezelligheid naar voren en dat is uiteraard een belangrijk aspect te noemen. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om uw woning daarmee extra te isoleren. Het zorgt dus voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Dat is uiteraard ook heel wat waard, zeker met de huidige energietransitie in ons achterhoofd.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Onderhoudsbedrijf rieten kap: goede service

Wij vinden het als onderhoudsbedrijf voor rieten kap uiteraard ook van groot belang om een uitstekende service te verlenen. Dit kunnen wij dan ook echt bieden en dat maakt ons extra krachtig. Communicatie staat bij ons centraal, want wij hebben gemerkt dat klanten daar enorm veel waarde aan hechten. Dit begrijpen wij maar al te goed, want u wilt natuurlijk altijd weten waar u ongeveer aan toe bent. Wilt u inzage in onze eerdere projecten? Dan kunt u de projectenpagina op onze website eens bekijken.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt