.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Renovatie van rieten dak

Heeft u een rieten dak en wilt u deze graag laten renoveren? Wij hebben als bedrijf veel ervaring met de renovatie van een rieten dak. Wij gaan dan ook graag voor u aan het werk. Ook kunnen wij andere werkzaamheden uitvoeren. Misschien bent u bezig met een nieuwbouwproject en wilt u een geheel rieten dak laten leggen. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Daarnaast houden wij ons ook nog bezig met onderhoud en renovatiewerkzaamheden. In de tweede alinea leest u meer over de voordelen van een rieten dak en we sluiten af met informatie over onze service.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rieten dak renoveren

Een rieten dak brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats zorgt een rieten dak voor een authentieke uitstraling. Het geeft een gezellige sfeer af en het is een mooi visitekaartje voor uw woning. Het dak bepaalt voor een groot deel de algehele uitstraling van uw huis. Daarnaast brengt een rieten dak ook een aantal functionele voordelen met zich mee. Een rieten dak heeft een zeer goede isolerende werking. Daardoor is het mogelijk om het koel te houden in de zomer, maar tegelijkertijd blijft het lekker warm in de winter. De energietransitie is tegenwoordig ook in volle gang, dus het is belangrijk om mee te gaan. Het is dus ook nog eens een zeer goede investering voor de toekomst.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rieten dak laten renoveren: service

Wij vinden het zeer belangrijk om een uitstekende service te bieden. Transparantie, vakkundigheid en goede communicatie staan bij ons centraal. Als wij voor u aan de slag gaan, dan houden wij u altijd op de hoogte van de werkzaamheden. U krijgt bij ons ook altijd garantie. Wilt u eerst een inzage in onze werkzaamheden? Dan kunt u op onze website verschillende projecten bekijken. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan bespreken we de verschillende mogelijkheden die we voor u hebben.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt