.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rietdekker in Amsterdam: de kracht van ons bedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren rietdekker rondom Amsterdam? Dan treft u het, want ons bedrijf heeft veel ervaring. Wij kunnen verschillende opdrachten voor u uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld een geheel nieuw rieten dak voor u dekken. Ook voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor reparaties aan uw rieten dak. Wij hebben zeer veel ervaring en daardoor al veel prachtige projecten kunnen realiseren. Op onze website vindt u een overzicht van een aantal projecten.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rietdekkersbedrijf rondom Amsterdam: de voordelen van een rieten dak

Het leggen van een rieten dak door een rietdekkersbedrijf rondom Amsterdam kent vele voordelen. In de eerste plaats ziet een rieten dak er zeer mooi uit. Het geeft een nostalgisch plaatje en het kan het aanzicht van uw huis een echte boost geven. Tegelijkertijd zijn er ook verschillende functionele voordelen. Een rieten dak zorgt bijvoorbeeld voor een betere isolatie. Ook staat een rieten dak bekend om zijn duurzaamheid. Wij kunnen uw dak bijvoorbeeld beter isoleren, zodat de maandelijkse energierekening kan worden verlaagd. Dit is niet alleen goed voor het klimaat, maar uiteraard ook voor uw eigen portemonnee.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rietdekkersbedrijven rondom Amsterdam: uitstekende service

Voor ons is het in de eerste plaats van belang om onze diensten vakkundig uit te voeren. Maar wij vinden het ook belangrijk om nauw verbonden te zijn met onze klanten en ze een uitstekende service te bieden. Dankzij een goede communicatie kunnen de projecten namelijk ook veel beter worden gerealiseerd. Wij staan bekend om onze betrokkenheid, vakkundigheid en de persoonlijke aandacht voor elkaar project. Dankzij deze manier van werken, hebben wij gelukkig al veel klanten tevreden kunnen stellen. Van de vele rietdekkersbedrijven in Amsterdam, is het dus zeker aan te raden om met ons contact op te nemen. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u een kijkje nemen op onze website.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt