.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rietdekker in Geldermalsen

Bent u op zoek naar een rietdekker in Geldermalsen? In dat geval hoeft u niet verder te zoeken, want wij zijn al een tijd actief als rietdekkersbedrijf en  beschikken over veel ervaring. Wij kunnen dan ook verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Uiteraard kunnen wij bijvoorbeeld een rieten dak leggen, maar ook kunnen wij ook reparatiewerkzaamheden en onderhoud verrichten. Het is immers aan de raden om zo nu en dan uw dak te laten controleren om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. In de derde alinea gaan wij dieper in op de voordelen van onze service. Maar eerst bespreken wij de voordelen van een rieten dak.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rietdekkersbedrijf Geldermalsen

Een rieten dak door rietdekkersbedrijf Geldermalen laten leggen kent verschillende voordelen. In de eerste plaats geeft een rieten dak uiteraard een geweldige uitstraling. Het is authentiek en lekker gezellig. Tegelijkertijd zijn er natuurlijk ook meerdere functionele voordelen waar u aan kunt denken. Een rieten dak staat bijvoorbeeld bekend om zijn goede isolatie. We leven in een tijd waarin duurzaamheid belangrijker is dan ooit. Het is dus ook een mooie investering voor in de toekomst. Mocht u later bijvoorbeeld uw huis willen verkopen dan bespaart u flink wat geld op de lange termijn.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rietdekkersbedrijven Geldermalsen: service

Van de vele rietdekkersbedrijven in Geldermalsen, is het aan te raden om voor ons te kiezen. Wij kunnen de werkzaamheden niet alleen met kwaliteit uitvoeren, maar we kunnen tegelijkertijd ook een uitstekende service bieden. Transparantie en deskundigheid staan bij ons centraal en wij doen er dan alles aan om u zo tevreden mogelijk te stellen. Mocht u bijvoorbeeld vragen hebben of extra informatie willen, dan kunt u altijd contact opnemen. Wilt u inzage in onze projecten? Op onze website vindt u de verschillende projecten die wij hebben gerealiseerd.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt