.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rietdekker Gorinchem

Bent u op zoek naar een rietdekker in Gorinchem? In dat geval hoeft u niet verder te zoeken, want dan gaan wij graag voor u aan de slag. Wij kunnen voor u aan de slag met verschillende werkzaamheden. Wij richten ons bijvoorbeeld op het leggen van rieten daken. Daarnaast voeren wij ook verschillende onderhoudswerkzaamheden uit. Ook kunnen wij verschilende reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Voor meer informatie over deze zaken kunt u de website eens bekijken. In de tweede alinea gaan wij wat dieper in op de voordelen van een rieten dak. In de derde alinea bespreken wij onze uitstekende service.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rietdekkersbedrijf in Gorinchem 

Een rieten dak brengt verschillende positieve punten met zich mee. Enerzijds zijn er de zogenaamde functionele voordelen. Een rieten dak zorgt voor een uitstekende isolatie van uw woning. De maandelijks vaste lasten gaan daardoor omlaag en op de lange termijn kunt u dus ook flink wat geld besparen. Tegelijkertijd is het ook een mooi visitekaartje van uw woning. Een rieten dak geeft een authentieke uitstraling en het straalt gezelligheid uit. Ons rietdekkersbedrijf in Gorinchem gaat dan ook graag voor u aan de slag.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rietdekkersbedrijven Gorinchem

Er zijn veel rietdekkersbedrijven rondom Gorinchem, maar wij kunnen stellen dat wij een unieke service kunnen leveren. Uiteraard voeren wij onze werkzaamheden vakkundig uit, maar wij vinden de communicatie minstens zo belangrijk. We luisteren altijd goed naar uw wensen en zijn zeer transparant. Het is immers altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Wilt u een indruk krijgen van onze werkzaamheden? Op onze website vindt u een overzicht met verschillende projecten. Wij hebben veel ervaring en hebben dankzij onze manier van werken veel mensen tevreden kunnen stellen.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt