.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rietdekker in Laren

Bent u woonachtig in Laren en zoekt u een rietdekker in Laren? In dat geval treft u het, want dan kunt u bij ons terecht. Als rietdekkersbedrijf hebben wij ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. In de eerste plaats kunnen wij een rieten dak op uw woning leggen. Misschien is uw huidige dak aan vervanging toe, of bent u een huis aan het bouwen en zoekt u nog een mooi dak. Ook voeren wij  reparatiewerkzaamheden en isolatiewerkzaamheden uit. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderhoudswerkzaamheden. Het is immers belangrijk dat een rieten dak goed wordt onderhouden om zo de duurzaamheid te verhogen. Maar wat zijn de voordelen van een rieten dak? Daar gaan wij in dit stuk wat dieper op in.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rietdekkersbedrijf in Laren

Een rieten dak op uw woning brengt verscheidene voordelen met zich mee. In de eerste plaats is het een mooi visitekaartje van uw woning. Een rieten dak ziet er authentiek uit en geeft een gezellige sfeer af. Bovendien valt het goed op en is het een goede investering in de toekomst. Het zorgt namelijk voor een goede isolatie en daarmee bespaart u op de lange termijn maandelijks op de vaste lasten.  Daarnaast is een rieten dak ook nog eens zeer functioneel. Een rieten dak brengt namelijk een goede isolatie met zich mee. Daarmee kunnen de maandelijkse lasten worden verlaagd en op de lange termijn kunt u daarmee veel geld besparen. Ons rietdekkersbedrijf in Laren gaat graag voor u aan de slag.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rietdekkersbedrijven in Laren

Van de vele rietdekkersbedrijven in Laren zijn we toch enigszins uniek te noemen. Dit komt omdat wij onze kwalitatieve werkzaamheden combineren met een uitstekende service. Wij luisteren altijd naar uw wensen en bespreken altijd duidelijk wat wij gaan doen. Ook bij eventuele problemen vinden wij het belangrijk om altijd voor u klaar te staan. Vakkundigheid en een goede communicatie maakt ons een unieke speler op de markt. Wilt u zien wat voor projecten wij zoal hebben uitgevoerd? U vindt op onze website een speciale pagina met de verschillende projecten.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt