.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rietdekker in Leerdam

Zoekt u een rietdekker in Leerdam? In dat geval is het aan te raden om van onze diensten gebruik te maken. Wij hebben als rietdekkersbedrijf veel ervaring en kunnen verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld een geheel nieuw rieten dak op uw woning leggen. Misschien moet uw huidige dak vervangen worden, of wellicht bent u bezig met een nieuwbouwproject. Daarnaast voeren wij ook verschillende reparatiewerkzaamheden uit. Ook voor onderhoud bent u bij ons op de juiste plaats. In de tweede alinea gaan wij dieper in op het voordeel van een rieten dak. In de derde alinea bespreken wij de kracht van onze service.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rietdekkersbedrijven in Leerdam

U kunt door het rietdekkersbedrijf rondom Leerdam uw dak laten leggen en dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Enerzijds zijn er de esthetische voordelen. Een rieten dak geeft een authentiek beeld en schept een bepaalde sfeer. Het is dus een fijn visitekaartje. Tegelijkertijd is een rieten dak ook zeer functioneel. Met een rieten dak is uw woning goed geïsoleerd. In deze duurzame tijden is het daarom ook een waardevolle investering. De maandelijkse energierekening wordt daardoor verlaagd.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd

Neem vrijblijvend contact op

Rietdekkersbedrijven in Leerdam

In de eerste plaats voeren wij onze werkzaamheden vakkundig uit, maar wij vinden het tegelijkertijd ook zeer belangrijk om onze klanten te voorzien van een uitstekende service. Betrokkenheid, vakkundigheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. We zijn pas tevreden wanneer u als klant ook tevreden bent. We hebben al een groot aantal projecten gerealiseerd en op onze website kunt u daar een indruk van krijgen. Ook bij eventuele problemen kunt u bij ons terecht. We hanteren korte lijntjes en proberen uw problemen altijd zo snel en goed mogelijk op te lossen. Van de rietdekkersbedrijven rondom Leerdam zijn wij één van de besten.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt