.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rietdekker in Utrecht: de kracht van ons bedrijf 

Bent u op zoek naar een rietdekker rondom Utrecht? In dat geval hoeft u niet verder te zoeken, want wij voeren deze opdrachtgraag voor u uit. Als bedrijf hebben wij veel ervaring en wij kunnen dan ook verschillende opdrachten voor u uitvoeren. In de eerste plaats kunnen wij een geheel nieuw dak voor u maken. Misschien is uw huidige dak aan vervanging toe. In dat geval gaan wij graag voor u aan de slag. Maar wij doen bijvoorbeeld ook aan onderhoud en renovatie. Voor meer informatie over onze diensten kunt u onze website eens bekijken.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rietdekkersbedrijf in Utrecht: het voordeel van een rieten dak 

Voordat u een rietdekkersbedrijf in Utrecht gaat inschakelen, wilt u natuurlijk wel weten wat de voordelen van een rieten dak precies zijn.Er zijn verschillende voordelen te noemen.  Een rieten dak ziet er bijzonder fraai uit. Het geeft bovendien een authentiek karakter aan uw huis. Tegelijkertijd reflecteert een rieten dak de warmte beter. Het brengt koelte in de zomer, maar tegelijkertijd ook warmte in de winter vanwege de isolerende werking.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op
Rietdekkersbedrijven rondom Utrecht: onze service

Wij kunnen verschillende diensten voor u uitvoeren. Wij kunnen uw dak repareren, onderhouden en ook een geheel nieuw dak leggen. Wij vinden het belangrijk dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Bij ons staat tevredenheid bij de klant centraal. Wij geven alle klanten persoonlijke aandacht en bij eventuele problemen kunt u altijd bij ons aankloppen. Van alle rietdekkersbedrijven in Utrecht, staan wij bekend als de meest betrouwbare.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt