.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rieten dak in Blaricum

Wilt u graag een rieten dak op uw huis laten plaatsen? Dat is zeker geen slecht idee, want het brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij gaan als bedrijf graag voor u aan de slag. Bij ons kunt u er niet alleen voor kiezen om een rieten dak te laten leggen, maar wij kunnen ook verschillende andere werkzaamheden uitvoeren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan herstelwerkzaamheden, maar ook onderhoudswerkzaamheden zodat de duurzaamheid garant kan blijven staan. In dit artikel gaan wij wat dieper in op de voordelen van een rieten dak. Daarna bespreken wij de kracht van onze service, zodat u een algeheel goed beeld krijgt. Lees daarom snel verder. Wij helpen u graag met een rieten dak in Blaricum, maar uiteraard ook wanneer u ergens anders woonachtig bent.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rieten dakbedekking Blaricum

Bij ons kunt u dus terecht voor rieten dakbedekking in Blaricum. Een rieten dak brengt voordelen met zich mee. In de eerste plaats zorgt een rieten dak bijvoorbeeld voor een mooi visitekaartje. Uw woning ziet er dan heel mooi uit en dat is natuurlijk een zeer fijn gegeven. Tegelijkertijd brengt een rieten dak ook verscheidene functionele voordelen met zich mee. Een rieten dak zorgt bijvoorbeeld ook voor een goede isolatie. Zeker in deze tijden waarin duurzaamheid centraal staat, is het daarom geen slecht idee. Het is tegelijkertijd ook een goede investering in de toekomst. Het geeft een goede isolatie en daardoor bespaart u op de maandelijkse energierekening.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rieten kap Blaricum: uitstekende service

Een belangrijk voordeel van ons bedrijf is dat wij een uitstekende service kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten ook tevreden zijn en wij doen er dan ook alles aan om dat te bewerkstelligen. Wij zijn transparant en vertellen altijd wat we gaan doen, zodat u altijd op de hoogte bent van het proces. Daarnaast houden wij ook van directe lijntjes. Voor ons staat vakkundigheid en een goede service centraal. Voor een rieten kap in Blaricum of voor andere werkzaamheden, bent u bij ons dus op de juiste plaats.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt