.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rieten dak boerderij

Wilt u een rieten dak op een boerderij laten leggen? In dat geval zit u bij ons goed. Wij gaan namelijk graag voor u aan de slag. Natuurlijk kunnen wij voor u een mooi rieten dak leggen, maar uiteraard houden wij ons ook nog bezig met andere werkzaamheden. Wij kunnen bijvoorbeeld ook verschillende reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Misschien is er bijvoorbeeld sprake van een lekkage, of wellicht is een ander probleem wat moet worden opgelost. In dat geval gaan wij graag voor u aan de slag. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Het is immers beter om problemen preventief aan te pakken. In de volgende alinea gaan wij wat dieper in op de voordelen van een rieten dak.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Boerderij rieten dak 

Een boerderij met rieten dak kent meerdere voordelen. Aan de ene kant ziet het dak er natuurlijk mooi uit. Een rieten dak heeft een authentieke uitstraling. Het is dan ook een fijn visitekaartje van uw woning. Tegelijkertijd zijn er ook  functionele voordelen. Een rieten dak staat bijvoorbeeld bekend om zijn duurzaamheid. In de eerste plaats zorgt het voor een goede isolatie. Het is dus lekker warm in de winter en koel in de zomermaanden. Een rieten dak gaat lange tijd mee, mits het natuurlijk goed wordt onderhouden.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rieten dak leggen boerderij: service

Bij een rieten dak leggen op een boerderij is het uiteraard van belang dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Tegelijkertijd is het belangrijk om een uitstekende service te bieden. Bij ons staat de klant centraal. Deskundigheid en vakkundigheid vinden wij van groot belang en we doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Transparantie en duidelijkheid staan daarbij centraal. Wij zullen u altijd op de hoogte houden van onze planning en geven precies aan u aan wat we doen. Wilt u een inzage in ons eerdere werk? Er zijn verschillende projecten op onze website te vinden waar u naar kunt kijken.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt