.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rieten dak vernieuwen

Wilt u uw rieten dak vernieuwen? In dat geval kunt u bij ons terecht. Als bedrijf hebben wij veel ervaring met werkzaamheden die betrekking hebben op rieten daken. Wij kunnen bijvoorbeeld uw rieten dak vervangen wanneer dit nodig is. Maar misschien is uw rieten dak nog wel in een prima staat en wilt u graag een onderhoudsbeurt om de duurzaamheid te vergroten en eventuele problemen aan te kaarten. Wij kunnen ook verschillende reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Verderop in de tekst gaan wij dieper in op de voordelen van een rieten dak, want waarom kiest u daarvoor? Ook komt u erachter wat onze serivce voor u inhoudt.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Vernieuwen rieten dak

Het vernieuwen van een rieten dak brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats zorgt het voor een betere isolatie. In deze tijd is verduurzaming zeer belangrijk. We zitten namelijk in een energietransitie en iedereen kan zijn steentje bijdragen aan een betere wereld. Zo heeft u het met een rieten dak lekker koel in de zomer en warm in de winter, dankzij de goede isolatie. Een rieten dak geeft uiteraard ook een mooi visitekaartje voor uw woning af. Het brengt een authentieke uitstraling met zich mee en dat is uiteraard ook wat waard.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rieten dak laten vernieuwen

Wilt u uw rieten dak laten vernieuwen, maar eerst iets meer te weten komen over onze werkzaamheden? Dan kunt u op onze website eerdere projecten van ons bekijken. Wij voeren onze werkzaamheden met kwaliteit uit en tegelijkertijd vinden wij het van groot belang om een uitstekende service te bieden. Die combinatie zorgt er dan ook voor dat wij veel klanten tevreden hebben kunnen stellen in de lange periode dat wij actief zijn. Wij hebben echt onze plek op de markt verworven. Vakkundigheid en goede communicatie zijn voor ons twee belangrijke punten.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt