.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rieten dak vervangen

Is uw huidige rieten dak aan vervanging toe? Dan treft u het, want wij kunnen een rieten dak voor u vervangen. Als bedrijf hebben wij zeer veel ervaring en kunnen de werkzaamheden dus ook goed uitvoeren. Een rieten dak vervangen is overigens niet het enige wat wij kunnen doen. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een geheel nieuw rieten dak leggen als u nog geen rieten dak heeft en het is bij ons ook mogelijk om ons in te schakelen voor reparatiewerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. In de tweede alinea gaan wij wat dieper in op de verschillende voordelen van een rieten dak. In de derde alinea bespreken wij de kracht van onze service.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Vervangen rieten dak

Het vervangen van een rieten dak is zeer voordelig te noemen. Het is immers een goede investering voor de toekomst. Een nieuw rieten dak kan voor een zeer lange periode meegaan, zeker wanneer u deze goed kan onderhouden. Een rieten dak staat ook nog eens bekend om zijn goede isolerende werking. Zo houdt u het in de winter lekker warm en blijft het in de zomer lekker koel. Het is ook een goede investering voor in de toekomst en op de lange termijn betaalt een rieten dak zich vrijwel altijd terug. Wanneer uw traditionele dak (open constructie) aan vervanging toe is, is het vaak goed om te kiezen voor een gesloten constructie. Hierbij wordt het riet direct op een gesloten ondergrond aangebracht. Dit heeft veel voordelen: het werkt brandvertragend, voldoet aan de huidige energienormen en scheelt aanzienlijk in de premie voor uw verzekering.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rieten dak laten vervangen

Wilt u een rieten dak laten vervangen? Dan wilt u natuurlijk in de eerste plaats dat dit op een vakkundige manier wordt uitgevoerd, maar het is voor u ook belangrijk dat de service goed is. Er kunnen immers problemen ontstaan en dan wilt u uiteraard op een prettige manier worden geholpen. Deskundigheid, vakkundigheid en transparantie staan bij ons voorraan. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen of eerst inzage hebben in onze projecten? In dat geval kunt u eens een kijkje nemen op onze website.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt