.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rieten dak villa

Heeft u een villa en wilt u daar graag een rieten dak op laten leggen? In dat geval kan het aan te raden zijn om ons als bedrijf in te schakelen. Wij hebben namelijk veel ervaring met rieten daken en kunnen u bijstaan met verschillende werkzaamheden. We kunnen een rieten dak op een villa leggen, maar ook reparatiewerkzaamheden verrichten. Misschien is er sprake van een lekkage en wilt u dat snel opgelost hebben. Dan kunnen wij ook onderhoud plegen. Preventieve controle is immers altijd beter dan achteraf iets moeten oplossen. Maar wat zijn de voordelen van een rieten dak? Daar gaan we in de volgende alinea op in en we zullen afsluiten met informatie over de kracht van onze service.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Villa rieten dak

Een villa met rieten dak brengt verschillende voordelen met zich mee. In de eerste plaats zorgt een rieten dak voor extra isolatie. In deze tijd is het natuurlijk van groot belang om een goed geïsoleerde woning te hebben. De maandelijkse lasten stijgen en op die manier kunt u zich gereedmaken voor de verduurzaming die gaat komen. De energietransitie is immers in volle gang. Daarnaast ziet een rieten dak er bijzonder mooi uit. Het geeft echt een authentieke uitstraling en het maakt het totale plaatje van uw woning compleet. Een rieten dak gaat ook bijzonder lang mee. Wij kunnen ook onderhoud plegen om de duurzaamheid te verhogen.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Villa met rieten dak: service

Uiteraard is het belangrijk dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd, maar wij begrijpen ook dat u wilt genieten van een uitstekende service. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij ook daarmee kwaliteit kunnen leveren. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u ook tevreden bent. Vakkundigheid, transparantie en deskundigheid staan bij ons centraal. Ook bij eventuele problemen kunt u altijd snel contact met ons opnemen. We zijn al een lange tijd actief en hebben al veel klanten tevreden kunnen stellen. Wanneer u inzage in onze projecten wilt, kunt u er bovendien voor kiezen om de foto's op de website te bekijken. Daar hebben wij namelijk een paar leuke projecten opgenomen. Voor een villa met rieten dak en een uitstekende service zit u bij ons goed!

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt