.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rieten dak

Wilt u graag een rieten dak laten leggen? In dat geval kunt u gebruikmaken van onze service. Als bedrijf hebben wij al veel mensen tevreden gemaakt met een rieten dak. Misschien heeft u bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning en wilt u deze voorzien van een rieten dak. Uw huidige dak kan uiteraard ook aan vervanging toe zijn. Daarnaast kunnen wij onderhoudsbeurten en repartiewerkzaamheden verrichten. U kunt bij ons dus terecht voor meerdere werkzaamheden en die voeren wij met plezier uit. Wij hebben namelijk veel ervaring in huis.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Rieten dak leggen: voordelen

Een rieten dak laten leggen kent meerdere voordelen. In de eerste plaats zijn er de verschillende uiterlijke voordelen waar u van kunt genieten. Het geeft namelijk een authentieke en gezellig uitstraling. Bovendien heeft niet iedereen een rieten dak, dus het valt ook nog eens op een positieve manier op. Daarnaast staat een rieten dak ook bekend om zijn isolerende kracht. De energietransitie is in volle gang en het is daarmee ook nog eens een goede investering voor in de toekomst.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rieten dak laten leggen: service

Uiteraard is het van belang dat wij de werkzaamheden goed uitvoeren, maar het is ook van groot belang om een uitstekende service te bieden. Ook daarmee kunnen wij u gelukkig helpen. Wij zijn pas echt tevreden als al onze klanten ook tevreden zijn. Daar krijgen wij echt energie van en dat is uiteraard heel wat waard. Heeft u vrijblijvend advies nodig? Ook in dat geval kunt u bij ons terecht. Als u inzage wilt in eerdere projecten, dan helpen wij u graag verder. U kunt een kijkje nemen op onze website voor projecten die we al eerder gerealiseerd hebben.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt