.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Rieten kap isoleren 

Wilt u graag een rieten kap isoleren? Dan treft u het, want als bedrijf hebben wij veel ervaring met verschillende werkzaamheden die betrekking hebben met rieten daken. Wij zijn overigens ook in te schakelen voor andere werkzaamheden. Wij kunnen bijvoorbeeld onderhoud verrichten, een geheel nieuw rieten dak laten leggen en daarnaast nog veel meer werkzaamheden verrichten. Daarbij kunt u denken aan reparatiewerkzaamheden. Maar welke voordelen heeft een rieten dak? In dit artikel zullen wij daar even wat dieper op ingaanen zullen wij tot slot de unieke kracht van onze service bespreken.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Isoleren rieten kap

Het isoleren van een rieten kap is zeer voordelig. We leven immers in lastige tijden en de energietransitie staat nu centraal. Met isolatie kunt u zich daar alvast op voorbereiden. Het is niet alleen een goede investering voor het klimaat, maar uiteraard ook voor uw eigen portemonnee. Daarnaast zorgt een rieten dak ook nog eens voor extra gezelligheid. Het geeft een uw woning een authentieke uitstraling.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Rieten kap laten isoleren

Als het gaat om een rieten kap laten isoleren, dan kunnen wij u ook nog eens van een uitstekende service voorzien. Het is uiteraard belangrijk dat de werkzaamheden met kwaliteit en precisie worden uitgevoerd, maar het is tegelijkertijd ook zeer belangrijk dat de communicatie goed is. U wilt immers weten waar u aan toe bent. Wilt u eerst vrijblijvend advies inwinnen of meer zicht hebben op onze eerdere werkzaamheden? Neem dan contact op via onze website, of bekijk de projectenpagina. Daar vindt u meer informatie.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt