.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Van pannen naar riet?

Heeft u momenteel dakpannen op uw huis, maar wilt u graag van pannen naar riet? Dat is helemaal geen slecht idee. Misschien zijn uw pannen namelijk aan vervanging toe en in dat geval staan wij graag voor u klaar. Wij kunnen een geheel rieten dak leggen. Natuurlijk kan het ook zijn dat u al een rieten dak heeft. In dat geval kunnen wij onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Wij hebben zeer veel ervaring en staan om die reden dan ook graag voor u klaar.

Hei- en Boeicop riet dak natuurlijk

Van dakpannen naar riet

Van dakpannen naar riet brengt verschillende positieve punten met zich mee. In de eerste plaats geeft een rieten dak een warme uitstraling. Het is echt authentiek en het is daarmee een geweldig visitekaartje voor uw woning. Tegelijkertijd zorgt een rieten dak ook nog eens voor een geweldige isolerende effect. De energietransitie is in volle gang en op die manier kunt u verduurzamen, wat natuurlijk belangrijk is. Een rieten dak staat ook bekend om zijn duurzaamheid en kan een zeer lange periode meegaan. Zeker wanneer deze goed wordt onderhouden.

Recente projecten

Bekijk een aantal van onze recenten projecten

rietdekker anne schipper schoonrewoerd
Neem vrijblijvend contact op

Pannendak naar rieten dak

Wij kunnen voor u aan de slag met de overstap van een pannendak naar rieten dak, maar uiteraard kunnen wij nog veel meer voor u betekenen wat betreft de service. Bij eventuele problemen staan wij altijd voor u klaar en vakkundigheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Het is dus zeker geen slecht idee om gebruik te maken van onze service. Wilt eerst inzage in onze projecten? In dat geval kunt u onze website eens bekijken, want daar vindt u informatie over eerdere werkzaamheden die wij hebben verricht.

rietdekker dak anne schipper schoonrewoerd
een afspraak maken

CONTACTGEGEVENS

Schaikseweg 76,
4143 HH Leerdam

06 223 803 88
info@anneschipper.com

BTW NL002117947B20

Algemene Voorwaarden

OVER ANNE SCHIPPER

Anne Schipper rietdekkers- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in rieten daken en houtbouw. Met passie voor ambacht.

Delen

© Anne Schipper 2024 | Realisatie en ontwerp Janine Ontwerpt